“Vain sielusta lähtee todellinen muutos, joka menee kaikkien ja kaiken lävitse.”
  

Bert Hellinger

Kvanttikonstellaatio® on maailmalla suurta huomiota saanut uuden ajan konstellaatiomenetelmä. Dynaaminen, mutta fenomenologisesti syvä menetelmä perustuu siihen, että "kenttä" näyttää piilossa olevat juurisyyt. Bert Hellingerin "Hengen liikkeen konstellaatio" (Constellation of the Spirit) yhdistettynä Kvanttikonstellaatio® liikkeisiin vie meidät eheytykseen ymmärrysten rajojen ulkopuolelle. 


Samalla se on elävä ei dualistinen, rakkaudellinen filosofia joka eheyttää konfliktien hyväksymisen ja syvempien juurisyiden tiedostamisen ansiosta. Kvanttikonstellaatio työkalu sekä ryhmä energia, paljastavat perhe järjestelmän tai muun systeemin sisällä olevia jännitteitä ja tiedostamattomia lojaaliteettejä, jotka heikentävät konstelloivan henkilön elämänlaatua millä tahansa elämän alueella. (Raha, terveys, ihmissuhteet, ura, menestys, elämänilo, päämäärät, lapsuus, perhe  ym.)

Tämän uusimman konstellaatio tekniikan ansiosta sinulle avautuu mahdollisuus löytää ja ymmärtää näkemättömiä juurisyitä ja ohjelmia jotka ehdollistivat sinua. Eheytys tapahtuu kaikilla tasoilla samanaikaisesti;  kehollisesti, emotionaalisesti sekä mielen ja syvemmän aidon minän tasolla. Jokainen Kvanttikonstellaatio vaikuttaa koko perhe järjestelmääsi, eli myös menneisiin ja tuleviin sukupolviin ja jokainen tehty ryhmä konstellaatio eheyttää myös kaikkia osallistujia. 


Sinä olet esi-isiesi unelma!


Mitä kvanttikonstellaatiossa tapahtuu? 

Kvanttikonstellaatiossa® oma teema paljastaa alitajunnassamme olevia uskomuksia ja lupauksia. Rakkaudesta esivanhempiemme kohtaloihin, me sitouduimme jäljittelemään heidän kohtaloitaan, jolloin meillä ei ole lupaa vastaanottaa toivomaamme hyvää “omaa” elämää.

Oman teeman eheytyksessä annetut Kvanttikonstellaatio® lauseet syntyvät kentän ohjauksessa. Ne ovat rakkaudellisia, kaiken sydänkeskukseen ottavia sekä ratkaisukeskeisiä. Menetelmä avaa tietä uuteen, peruuttamalla lapsena annettuja alitajunnassa olevia uskollisuuksia. Kun me katsomme menneisyyden lupauksia, hyväksynnällä ja rakkaudella, sitoumukset katoavat ja esteet poistuvat! 


Sinä itse teet oman muutoksesi. 

"Palaute, saa jakaa! Minulla on ollut koko ikäni paljon vaivoja. Nuorena voin tosi huonosti. Pikkuhiljaa aloin opiskella vaihtoehtohoitoja, ravinnon merkitystä, energiahoitoja ja meditaatiota. Sain paljon keinoja. Mutta juurisyyhyn pureutuminen oli vaikeaa. Kun ikää tulee, vaivat palaavat.

Sitten törmäsin kvanttikonstellaatioon. Tämä on puuttuva rengas ymmärryksessäni! Jotakin sellaista, mikä menee suoraan perusrakenteeseen. Muutama vaiva katosi yhdellä konstellaatiokerralla, jotkin vaativat enemmän. Tunnen kokonaisvaltaista energian vahvistumista. Koen henkisten esteiden väistymistä. Solja, sinä teet rohkeaa ja vaikuttavaa työtä, kiitos!"

_


Asiakaspalaute