Uuden ajan koulutusmetodi -

Kvanttikonstellaatio¬ģ-ohjaajan koulutus

Bert Hellingerin filosofia käytäntöön pantuna antaa pysyvän muutoksen. Kaikkein uskomattomin osa on matka syvälle sisimpääsi. Uudet oivallukset ja elämykset muuttavat elämääsi, eheydyt ja otat uudet mahdollisuudet vastaan. 

N√§m√§ kaksi liikett√§, oma polku sek√§ fenomenologisen el√§m√§n tarkkailun oppiminen johtavat johonkin uuteen.¬†Koulutuksen j√§lkeen koulutettavani ovat omalta paikaltaan sis√§isessa yhteydess√§ El√§m√§n voimaan!¬†Oman oppaan ohjauksessa, he sanovat kaikelle ‚ÄúKyll√§!‚ÄĚ, aikuisesta ja nykyhetkess√§.¬†

Rakensin sinulle 15kk koulutusmetodin, joka yhdistää kk opit (A+B) viimeisessä moduulissa (C) tehtävän harjoittelun aikana selkeäksi kokonaisuudeksi. Et tee omaa kehitystä, teoriaa ja harjoittelua eri vuosina VAAN kuukausittain! 

Tämän Metodin ansiosta saavutat oivalluksia ja huomaat edistyväsi! Motivaatiosi pysyy korkealla. Pilottiryhmäläiseni tekevät jo 4-10 hengen harjoitus ryhmiä, asiakkaiden kanssa maksua vastaan. Opetan sinulle kyvyn! En jaa pelkkää oppimateriaalia. 

38 koulutus moduulia on jaettu A (teoria), B (teema) ja C (työkalu) osioihin.

  • Jokaisena kuukautena on 2-3 moduulia.
  • Tapaamiset ovat Zoomissa tiistaisin¬†klo. 18.00 - 21.00.
  • A ja B moduulit nauhoitetaan.¬†
  • C eli harjoitus moduulit ovat pakollisia, niit√§¬†ei nauhoiteta. Jos sairastut teen sinulle¬†erillisen harjoituskerran.
     

Lähiopetus viikonloppuna, (21t). Tammisaaren Knipnäsin hyvinvointikeskuksessa on suurien elämyksien aikaa! (Etusivun kuvat). Uskomattomia live harjoituksia sekä oman ryhmän konstellointia tuttujen koulutus ryhmäläisten kanssa. Jännitykset voitetaan helposti!

Työnohjaus (20 t.) tapahtuu kolmessa osassa ja tukee henkilökohtaista kasvuasi ohjaajana.

Teemat (13 kpl) ovat elämän tärkeimpien osa-alueiden teemaa, jaan siinä syvää Bert Hellingerin teoriaa ja filosofiaa. Oma kasvusi tulee kuukausittain rauhallisin askelin. Teemoista saat kirjallisen osuuden.

Teet kirjallisia palautteita: Kun opimme havannoimaan itseämme -havannoimme helpommin myös muita!

Luet myös 4 kirjaa, joista keskustelemme, jaamme oivalluksia ja teet omasta kasvupolustasi ja kirjoista palautteet vuoden 2025 kesään mennessä, kaikessa rauhassa. 

"Suosittelen lämpimästi tätä koulutusta, mikäli se sinua kutsuu ja puhuttelee. Se on ainakin itselleni avannut uusia näkökulmia itseeni sekä suhteessa minua lähellä olleisiin ja oleviin ihmisiin sekä terveyteen, elämään ja kuolemaan muutaman esimerkin mainitakseni."

_


Asiakaspalaute ohjaajan koulutuksesta