"Vaali kokemustasi hiljaisuudessa, niin kuin tuoreeseen multaan juuri hellästi peittelemääsi siementä."

Solja Suoheimo

Kvanttikonstellaatiossa oman teeman tekeminen aikaansaa liikkeen, joka jatkaa eheyttämistä sinun, sekä muiden teemaan kuuluvien henkilöiden tietoisuuden kenttässä kauan konstellaation jälkeen.

 

Kun asiakkaani huomaa konkreettisia eroja ennen ja jälkeen kvanttikonstellaation, niin hänessä syntyy uusi virta ja voima ja ennen kaikkea luottamus sekä itseensä että menetelmään. Mitä enemmän hän läpikäy keskeneräisiä asioitaan ja pikkuhiljaa ottaa omaa paikkaansa niin kaikkien ihmisten syntymälahjana sisäänrakennettu, kadoksissa oleva ilo, synnynnäinen elämänilo ja vitaali energia alkavat kuplia ja virrata hänen lävitseen! 

Kvanttikonstellaatio-menetelmä on työkalu, jossa sinä itse teet oman eheytyksesi ja muut osallistujat, sekä ohjaaja ovat sinun palveluksessasi. 

Haluatko syventää tietämystäsi?


Eri teemoista tehdyt webinaarit tarjoavat kasvumahdollisuuden ja niissä pääset syventämään omakohtaista oivallusta siitä, mitkä alitajunnan ohjelmat estävät juuri sinua vastaanottamaan esimerkiksi rahaa, menestystä tai hyvää parisuhdetta!
 

Lue lisää webinaareista
"Kiitos aivan mahtavasta illasta! Tämä oli minulle aivan uutta, mutta aivan valtavan kiinnostavaa ja upeat harjoitukset!! Toivottavasti saadaan lisää, niin pääsee perehtymään paremmin ja tekemään itselle. Tässä on aika paljon sulateltavaa ja yleensä myöhemmin tuleekin vasta kysymykset mieleen.
Kiitos ihana<3 ja aivan ihania osallistujia."

_


Asiakaspalaute