Kvanttikonstellaatio¬ģ¬†k√§ytt√∂- ja toimitusehdot

 

1. Palveluntarjoaja

Y-FI17079130 ‚Äď Kvanttikonstellaatio¬ģ (t√§ss√§ ‚ÄĚpalveluntarjoaja‚ÄĚ),¬†tarjoaa p√§√§syn palveluun. (t√§ss√§ ‚ÄĚpalvelut‚ÄĚ), joka on saatavilla osoitteessa: www.kvanttikonstellaatio.fi. (t√§ss√§ ‚ÄĚverkkosivustot‚ÄĚ.)

Palveluntarjoaja omistaa ja hallinnoi verkkosivustoja sekä muita tarjoamiaan  tuotteita ja palveluita.

 

2. Käyttöehtojen hyväksyminen

Rekisteröitymällä verkkosivustolle, ja/tai palvelujemme käyttö merkitsee että olet tietoinen, hyväksyt sekä olet sitoutunut noudattamaan kyseisiä ehtoja ja määräyksiä. 

Jos et halua sitoutua näihin ehtoihin, älä käytä Palveluita tai Verkkosivustoa. Nämä ehdot ja määräykset muodostavat koko sopimuksen sinun ja Palveluntarjoajan välillä.

Sitoudut käyttämään Palveluita vain ei-kaupallisiin tarkoituksiin ja näiden käyttöehtojen ja sovellettavien lakien ja asetusten mukaisesti tavalla, joka ei loukkaa muiden oikeuksia tai muita oikeuksia. 

 

3. Rekisteröityminen

Jos rekisteröidyt verkkosivuillemme, vastaat salasanojesi ja tilitietojesi sekä henkilökohtaisten tietojesi turvallisuudesta. Et voi siirtää kolmannelle osapuolelle näiden käyttöehtojen mukaisia oikeuksiasi ja/tai velvollisuuksiasi, tiliäsi ilman kirjallista suostumustamme. Kaikki tämän kohdan vastaiset luovutukset ovat mitättömiä.

 

4. Sähköinen viestintä

Käyttämällä tätä verkkosivustoa tai kommunikoimalla sähköisellä viestinnällä kanssamme, hyväksyt viestityksemme sähköisesti verkkosivustollamme tai sähköpostitse sekä uutiskirjeellämme.

  

5. Vastuullinen käyttö

Kaikki toiminta, joka voi aiheuttaa vahinkoa verkkosivustolle tai häiritä sen saatavuutta tai toiminta on kielletty. Vierailemalla verkkosivustollamme sitoudut käyttämään sitä vain näiden ehtojen, asetusten ja hyväksyttyjen verkkokäytäntöjen mukaisiin henkilökohtaisiin käyttötarkoituksiin. Et saa käyttää verkkosivustoiltamme tai palveluiltamme löytämiäsi tietoja suoramarkkinointitoimiin 

Vastuuseen kuuluu myös salassapito velvollisuus mitä tulee muiden palvelunkäyttäjien yksityisyyteen ja henkilökohtaisiin asioihin. 

 

6. Immateriaalioikeudet

6.1 Kaikki oikeudet pidätetään

Sinulle ei my√∂nnet√§ tekij√§noikeuksiin, tavaramerkkeihin (Kvanttikonstellaatio¬ģ, Sielunkonstellaatio TM), patentteihin tai muihin immateriaalioikeuksiin perustuvia oikeuksia tai lisenssi√§.¬†

Et saa levittää, kopioida, integroida, viestittää (kirjallisena tai suullisesti) palvelun tarjoalta saamaasi sisältöä luvatta. Kielto sisältää; kääntää toiselle kielelle, ladata, siirtää, lähettää tai jakaa materiaaliamme. 

6.2. Kaikki oikeudet tuotteiden kaupallistamiseen pidätetään

Sinulta kielletään oikeudet myydä, kaupata tai muutoin hyödyntää tämän verkkosivuston antamaa tietoa tai resursseja rahaksi ilman kirjallista lupaa, paitsi siinä määrin kuin muissa voimassaolevissa lainsäännöksissä (kuten sitaattioikeudessa) toisin määrätään.

Lisenssinantaja sekä palveluntarjoaja omistavat ja hallitsevat kaikkia tekijänoikeuksia sekä muita immateriaalioikeuksia, jotka koskevat verkkosivustoa, sekä siellä tai muiden palvelujemme yhteydessä näkyviä tai siellä saatavilla olevia tietoja ja muita resursseja.

6.3. Kirjallisen palautteen tai tiedon jakaminen 

√Ąl√§ l√§het√§ meille kirjallisena tietoja, joita voidaan pit√§√§ omana tekij√§noikeus (copyright) omaisuutenasi. Mik√§li jaat meille tietoa verkkopalvelun tai s√§hk√∂postin tai muun viestinn√§n kautta ilman erillist√§ kirjallista kieltoasi, my√∂nn√§t meille peruuttamattoman, tekij√§npalkkioista vapaan luvan tallentaa, k√§ytt√§√§, julkaista, k√§√§nt√§√§ sek√§ muokata nimett√∂m√§n√§ sinulta vastaanotettua sis√§lt√∂√§, miss√§ tahansa nykyisess√§ tai tulevassa mediassa sek√§ osana kirjoja, artikkeleita, haastatteluja, tutkimusprojekteja, webinaari, kurssi- sek√§ koulutusmateriaalia.¬†

 

7. Vastuuvapauslauseke

Osallistujat ottavan täyden vastuun täysi-ikäisyydestään, sekä omasta henkisestä ja/tai fyysisestä hyvinvoinnistaan sekä palvelun aikana että sen jälkeen.

7.1. Kvanttikonstellaatio¬ģ-menetelm√§, -metodi, -ohjaaja koulutus tai -ohjaaja valmennus eiv√§t ole (eiv√§tk√§ korvaa) l√§√§ketieteellisi√§ hoitoja tai l√§√§ketieteellist√§ terapiaa. ¬† Palvelujemme ostaminen ei muodosta mink√§√§nlaista potilas-l√§√§k√§risuhteeseen verrattavaa suhdetta Palveluntarjoajan, (Kvanttikonstellaatio¬ģ-ohjaajan tai kouluttajan) sek√§ palvelujen vastaanottajan v√§lill√§.¬†

Mikään tällä verkkosivustolla ei ole tarkoitettu lääketieteelliseksi, mielenterveydellisiksi, taloudelliseksi tai oikeudelliseksi neuvonnaksi. Jos tarvitset virallista neuvoa, hoitoa, apua tai tukea ota yhteyttä alan ammattilaiseen. 

Lääkehoidon muuttamisesta, keskeyttämisestä tai lopettamisesta on aina keskusteltava lääkärin kanssa.

7.2. Palvelua ei suositella raskaana oleville. (Keskusteltava ennakkoon ohjaajan kanssa). 

Alle 18v. tai psyykel√§√§kkeit√§ k√§ytt√§v√§ henkil√∂ (psykoosi, skitsofrenia, ym.) eiv√§t itse voi osallistua Kvanttikonstellaatio¬ģ-palveluihin. (Zoom, Live, Webinaari ym.).¬†

7.3. Emme ota vastuuta siitä, jos olet verkko- tai muita palveluitamme käyttäessäsi odotuksesi verkkosivustosta tai palvelustamme eivät vastaa tarpeitasi. 

Emme lupaa ett√§ Webinaarit/koulutukset/Live tai Zoom Kvanttikonstellaatio¬ģ - ryhm√§ss√§ tapahtuvat kvanttikonstellaatiot parantavat tai lievitt√§v√§t palvelunsaajan haasteita, oireita, sairauksia tai muuta vastaavaa.¬†

Emme myöskään voi vastata siitä, että tämä verkkosivusto tai palvelumme ovat käytettävissä ajallaan, virheettömästi tai keskeytyksettä.

Määräyksiä sovelletaan sovellettavan lain sallimissa rajoissa.

 

8. Käytön lopettaminen

Meillä on oikeus muuttaa tai lopettaa minkä tahansa verkkosivuston palvelun toiminta väliaikaisesti tai pysyvästi. Emme ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle tällaisesta muutoksesta tai lopettamisesta aiheutuvista haitoista tai vahingoista. Suostut siihen, että emme ole korvausvelvollisia sinulle, vaikka tietyt palvelut poistuvat käytöstäsi. 

 

9. Käyttäjätunnuksesi poistaminen

Sinulla on oikeus poistaa käyttäjätunnuksesi palvelusta. Jos haluat poistaa käyttäjätunnuksesi palvelusta, lähetä sähköpostisi osoitteeseen;

[email protected]

 

10. Korvausvastuu

Oheiset käyttöehtoja sovelletaan oheiseen verkkosivustoon sekä muihin liiketoimiin liittyviin palveluihimme ja tuotteisiimme. Jos kanssasi solmittujen lisäsopimusten määräykset ovat ristiriidassa näiden sääntöjen kanssa, kyseisten lisäsopimusten määräykset ovat ensisijaisia.

Palveluntarjoaja ei ole vastuussa käyttäjätunnuksesi sopimattomasta tai laittomasta käytöstä, vaikka käyttäjätunnus paljastuisi, se arvattaisiin tai jos se joutuisi ohjelmistovirheen kohteeksi.

 

10.1 Enimmäisvastuu

Enimmäisvastuumme sinua kohtaan vahingoista, jotka johtuvat tai liittyvät verkkosivustosta tai palveluistamme on rajoitettu maksimissaan kokonaishintaan.

Jos hankit palvelun osamaksulla, sinulle palautetaan se osuus, jonka olet maksanut meille ennakkoon odotetusta palveluista tai tuotteista. 

10.2. Palveluumme liittyvät ulkopuoliset palveluntarjoajat vastaavat tapahtuneista vahingoista. 

 

Rajoitusta sovelletaan kokonaisuudessaan kaikkiin korvausvaatimuksiisi. 

 

11. Yksityisyys sekä sähköpostituslistat

Sitoudut siihen, että kaikki antamasi henkilötiedot ovat ajan tasalla. 

Olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi. 

Emme käytä sähköpostiosoitettasi ei-toivottujen viestien lähettämiseen, sillä sähköpostimme ja viestimme liittyvät ainoastaan palvelujen toimittamiseen tai niistä viestittämiseen.

Lisätietoja saat tietosuojaselosteestamme.

 

12. Kumppanuusmarkkinointi

Voimme käyttää sponsorointia tai vastaanottaa mainoskorvausta yrityksiltä.

Verkkosivustomme harjoittaa myös yhteismyynti tai markkinointitoimintaa, joka tarkoittaa sitä, että me saamme prosenttiosuuden tai palkkion kolmansien palveluiden tai tuotteiden myynnistä tämän verkkosivuston kautta. 

12.1. Kolmansien osapuolten hyperlinkit ja omaisuus

Emme valvo emmekä vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä, tietosuoja käytännöstä tai käyttöehdoista, joihin pääsee tältä verkkosivustolta. Riskit, jotka liittyvät näiden verkkosivustojen ja niihin liittyvien kolmansien osapuolten verkkosivujen ym. palvelujen käyttöön kuuluvat sinulle. Emme ota vastuuta mistään tappioista tai vahingoista, jotka johtuvat siitä, että luovutat henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

 

13. Ehtojen rikkominen

Mikäli näitä käyttöehtoja on rikottu, tai harjoitat mitä tahansa hyviä toimintatapoja loukkaavaa toimintaa joka vahingoittaa toimintaamme, ryhdymme toimenpiteisiin rikkomuksen käsittelemiseksi. 

Pidätämme oikeuden keskeyttää pääsysi verkkosivustoon, ottamalla yhteyttä palveluntarjoajaan ja estämään pääsysi verkkosivustolle ja/tai muihin palveluihimme ja/tai ryhtyä oikeustoimiin sinua vastaan.

 

14. Ylivoimainen este (Force majeure)

Niin kauan kuin mahdollinen viivästys tai palvelun tarjoamisen esteellisyys johtuu osapuolen kohtuullisen hallinnan ulkopuolella olevasta syystä, osapuolet pidättäytyvät vastatoimista. 

 

15. Kokonaisvaltainen palvelusopimus 

Nämä ehdot yhdessä tietosuojaselosteemme sekä Kajabin evästekäytännön kanssa muodostavat palveluntarjoajan ja sinun välisen kokonaisvaltaisen (verkkosivustojen, palvelujemme ja tuotteiden) palvelusopimuksen. 

 

16. Ehtojen päivitys

Pidätämme oikeuden käyttöehtojen päivitykseen tarvittaessa. 

Ehtojen alussa ilmoitettu päivämäärän on voimassa oleva päivämäärä. Parannetut käyttöehdot tulevat voimaan siitä päivästä lähtien, kun käytät uudelleen palvelujamme. 

Verkkosivujemme sekä palvelujemme käyttö katsotaan riittäväksi ilmoitukseksi siitä, että hyväksyt voimassaolevien käyttöehtojen noudattamisen. 

 

17. Palveluntarjoajan yhteystiedot

Y-17079130 ‚Äď Kvanttikonstellaatio¬ģ Solja Suoheimo tarjoaa p√§√§syn palveluun joka on saatavilla osoitteessa: www.kvanttikonstellaatio.fi.

 

Palveluntarjoaja omistaa ja hallinnoi näitä verkkosivustoja sekä muita tuotteita ja palveluita. 

Vastaanotamme viestisi s√§hk√∂postitse: [email protected]