Zoom- ja Live-kvanttikonstellaatiot ovat elämyksellisiä ja voimakkaita, inspiraatiota ja eheytystä antavia!

 

 

Zoom-kvanttikonstellaatio


Kvanttikonstellaatioon osallistuminen pienryhmässä zoomissa kestää 2.5-3 tuntia. Sen aikana osallistujat (6 henkilöä) tekevät vuoronperään kukin oman teemansa. Usein osallistujat joita valitaan toisen henkilön tarinaan (rooliin) saavat myös paljon eheytystä, oivallusta, ymmärrystä ja omakohtaista uutta kokemusta itselleen. Myös he jotka vain katsovat, saavat jokaisesta teemasta omakohtaisia oivalluksia ja eheytyksiä..  

Moni kokee sydänkeskuksen laajenemista, vanhojen tunnepatoumien avautumista, rakkauden voiman virtaamista sekä lämmintä yhteenkuuluvuutta ja kiitollisuutta, jota arki elämässä on vaikea tavoittaa.   

 

Kvanttikonstellaation avain on hyväksyä kaikki henkilöt yhtä arvokkaina, olivatpa he tehneet mitä tahansa ja myös kaiken hyväksyntä ilman tuomitsemista. 

 

 

 

Live-kvanttikonstellaatio


Live-konstellaatiossa tapahtuva Kvanttikonstellaatio toimii samalla tavalla kuin Zoom ryhmäkonstellaatio. Erona se että, henkilöt istuvat tuolissa oikealla puolellani ja muut osallistujat istuvat mukavasti ympärillämme ringissä. Tällöin työskentely tapahtuu kasvotusten siinä fyysisessä tilassa, ympyrässä, minkä kaikki osallistujat muodostavat. 
Teema kerrotaan lyhyesti, mielellään vain kolmella lauseella ja esittäjät valitaan joko asiakkaan tai minun toimestani. 

Live konstellaatiossa nautit myös ihmisten tapaamisesta, vietämme pidemmän hetken yhdessä, myös kahvitellen ja rentoutuen. Ehdin vastailla konstellaation synnyttämiin kysymyksiisi ja kaikki keskustelevat vapaasti omista kokemuksistaan ja ajatuksistaan. 

Ryhmäkoko voi olla suurempi, jolloin osa tekee oman teeman ja toiset osallistuvat esittäjinä ja katsojina, jotenka oman teeman tekemiselle varataan paikka varausjärjestyksessä. Et tarvitse ennakko kokemusta, ainoastaan avoimen mielen. Live ryhmissä on todella mukavaa ja helppo olla!

Varaa mukavat vaatteet, kengät säilytämme sivussa ja lämpimiä sukkia tarjolla, jos omat puuttuu. Voit ottaa myös oman lounaan, naposteltavaa tai juotavaa mukaan tauoille.

Zoom-kvanttikonstellaatio

hinta ‚ā¨

oma teema / osallistuminen

  • Lis√§tiedot tulossa
  • -
  • -
Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin

Live-kvanttikonstellaatio

hinta ‚ā¨

oma teema / osallistuminen

  • Lis√§tiedot tulossa
  • -
  • -
Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin
"Kiitos, kiitos eilisestä<3 Olo on tällä hetkellä, niin kevyt, en ole koskaan ennen tuntenut tätä keveyttä. Sain uudet seikkailut uneeni, ei tarvinnut hoitaa lapsia.
Tästä on hyvä jatkaa<3"

_


Asiakaspalaute Zoom-pienryhmästä