Webinaarit ovat kaikille avoimia, etkä tarvitse ennakkokokemusta. Saat mahdollisuuden ymmärtää miten uusimman Kvanttikonstellaatio metodin avulla me voimme paikallistaa piilossa olevia perhe järjestelmän epätasapainoja ja sinun omia alitajunnan lupauksia ja ohjelmia jotka ovat esteenä; elämäsi eri alueilla.


Jaan täsmällistä tietoa perheen systeemidynamiikasta  sekä mahdollisista epäjärjestyksestä jotka johtavat kyseisiin haasteisiin kevään 2024 teemoissa;  kuten; raha-ongelmat, kehon oireet sekä sairaudet, parisuhteen puute tai parisuhteessa ilmenevät ongelmat. Lasten haasteet sekä oireet, masennus tai mielenterveys ongelmat; omat tai suvussa olevat.

Teemme omakohtaisia harjoituksia jotta näet onko sinulla näkymättömiä esteitä, jotka ovat olleet valintojesi, tai tunteidesi sekä kyseisen teeman takana, täysin tiedostamattomalla tasolla.

Webinaari

25‚ā¨ / kerta

Klo 11-13.30 (sis. 15min tauon)

  • Et tarvitse aikaisempaa kokemusta.
  • Etsi itsellesi rauhallinen oma tila.
  • Tarvitset vain tietokoneen tai tabletin.
  • Ik√§raja 18v.

Kevään 2024 webinaarit

 
Loppukevään webinaarit julkaistaan pian.


"Tein joskus alkuvuodesta rahakonstellaation. Huomaan muutoksen siin√§, ett√§ olen tullut tarkemmaksi rahank√§ytt√§j√§ksi ja nyt pystyn s√§√§st√§m√§√§n s√§√§st√∂tilille. Ennen mulla oli n. 3500‚ā¨ "katto" s√§√§st√∂iss√§, enk√§ mill√§√§n saanut pysym√§√§n enemp√§√§! Nyt pystyn katsomaan s√§√§st√∂tilill√§ olevia rahoja, eik√§ tunnu miss√§√§n. Ei tule en√§√§ my√∂sk√§√§n sellaista voimakasta tarpeen tunnetta k√§ytt√§√§ niit√§. Nyt mietin rauhallisesti mihin rahani laitan ja tarvitsenko todella. Ja s√§√§st√∂t kasvaa joka kuukausi. Olen 44v."

_


Asiakaspalaute